Avui encara no he sortit al carrer i no sé com deu estar la gent desprès de la marxa d’ahir… I és que va ser una mica heavy!!!

Resulta que la brigada que va preparar el camí per on havíem de passar els més de 250 participants es van equivocar i en comptes d’obrir-lo planeant i el van obrir totalment vertical. Molta gent ho va passar fatal…
La pròxima edició ja pots ser ben planera, dintre les possibilitats de la zona, perquè sinó… No sé cap!!!

Això si, l’esmorzar el vam trobar boníssim!!! Merescut com mai!
A la web de la Marxa diuen que seria una edició força especial. Hi haurà gent que la recordarà dies i dies!

3 Comentaris

  1. ei mama ja esstik a alemanya pero no et podre truka perk no tink baterii no hiha enchufes a la muntanya ajaj
    kuan pugui et trukare ok ;)dew

  2. Que el fallo va ser la brigada del Parc no és del tot cert, el problema va ser que els de l'organització de la marxa no van marcar bé per on calia desbroçar el camí.

    Cal tenir en compte que abans de fer-ho era una selva! S'hi van passar molts dies treballant..

  3. Això és el que ens van dir… De totes formes el camí que van obrir el van deixar ben net i transitable. Debien patir lo seu, seguríssim! merci!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.