Ara si, ja hi som. El mundial està aquí a la cantonada….

Al carrer ja hi ha molt ambient. Furgonetes, piragüistes, gent que parla idiomes «raros», banderes, banderoles, carpes, lavabos, gent fent els últims preparatius, aparadors guarnits…

La gent de Sort en comença a parlar. Alguns diuen que no es veu massa ambient, que no se n’ha fet massa difusió, que no… D’altres tot el contrari, però ja se sap, sempre hi ha d’haver de tot.

I jo aquí amb els últims preparatius també: ahir vaig fer un twitter, he fet un personas pel firefox, el facebook traient fum, la web amb moltes entrades noves, cal que prepari la secció de fotos de la web, la presentació per les reunions de caps d’equip, la web per donar els resultats i diferents material multimèdia en una pulsera usb l’últim dia, preparar l’ftp per passar els reportatges a les teles, acabar de configurar un notebook per poder treballar des de l’oficina de competició, etc.

Quan em miro el google analitycs i veig que tota aquesta feina s’està veient a pràcticament tot el món m’agafa una espècie de cosa aquí a la panxa….

Res, que comença el mundial!!!

Web Sort 2010: http://www.sort2010.org
Twitter: http://twitter.com/Sort2010_org
Facebook: http://www.facebook.com/pages/ICF-Campionat-del-mon-de-descens-Sort-2010

3 comentarios

  1. Doncs si, es veu que hi ha inundacions i no hi ha onada, ni càmping!!

    Suposo que ja tiraran cap a Lienz a entrenar pel Campionat d'Europa. Penso que el dia 12 comencen la concentració de l'equip nacional.

  2. Doncs això, felicitats per la feina feta!!I la que et queda, pel que veig…Quanta tecnologia!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *