Fem pàgines web

Ens agrada fer-les senzilles i útils.
Si necessites una pàgina web,
escriu-nos, t’assessorarem i
et farem un pressupost.

A veure si treballem junts

Pàgina web sí o sí

Una pàgina web constitueix l’eina central del màrqueting digital. A través d’aquesta plataforma, tenim l’oportunitat de presentar els nostres serveis, exhibir els productes i reforçar la imatge de la marca. Quan aquesta pàgina web és atractiva, està meticulosament organitzada, desperta l’interès, és fàcil d’usar i ofereix valor als usuaris, és gairebé garantit que atraurem nous visitants i mantindrem fidelitzats els que ja ens segueixen.

WordPress

WordPress és una plataforma de gestió de continguts (CMS) que es revela com una eina altament beneficiosa per a la creació de llocs web. Les seves principals virtuts resideixen en la seva estructura modular, la simplicitat per actualitzar-lo i personalitzar-lo segons les necessitats. Potser el seu punt més atractiu radica en la seva capacitat que permet als usuaris realitzar canvis als textos i imatges de manera senzilla, fins i tot sense requerir coneixements en programació.

Manteniment web


WordPress i els “plugins” utilitzats per a la creació del lloc web reben actualitzacions periòdiques amb l’objectiu de proporcionar noves funcionalitats i abordar qüestions de seguretat. Si busques tranquil·litat, oferim serveis de manteniment tècnic anual. Contractar aquest servei és una decisió obligatòria per garantir que el teu lloc web roman segur i protegit contra malware. La inversió en aquest manteniment val realment la pena. Pirineuweb t’ho pot fer.

Necessites més informació?

No dubtis a contactar amb nosaltres. Omple el formulari i et contestarem de seguida