Avui he baixat a Santa Perp«etua. (Aquest teclat no va b´´e!) Divendres tinc una reuni´´o a Can Suris (Citilab de Cornell«a) i he allargat l’estada un parell de dies per poder fer un parell o tres de coses m´´es.

Ara mateix estic a la Biblioteca de Santa Perp«etua. ´´Es una biblioteca de la diputaci´´o. Per poder connectar-me m’han fet el carnet de la Xarxa de biblioteques. Tinc mitja hora, per«o pel que sembla em puc allargar perqu«e n’hi ha de lliures.

No s´´e quants ordinadors hi ha en total per«o una dotzena crec que si. Els ordinadors nom´´es tenen disponible el navegador d’Internet. I ´´es l’Internet Explorer, cap m´´es programari! i a sobre en castell«a!

No anem b´´e!

Aqu´´i al davant tinc un cartell amb la normativa. Nom´´es deixen gravar coses amb disquets (1.5Euros) o CDRom (2 Euros), que has de comprar en la mateixa biblioteca.

Les impressions de color van a 0.30 Euros/full i en blanc i negre 0.10 Euros/full.

El divendres veurem Can Suris ja acabat. L’altre vegada que hi vaig anar encara no hi havia res. Suposo que all´´i fliparem bastant!

2 comentarios

 1. Atenció.
  Problemes al teclat.
  POSSIBILITAT 1 (90%) Això que et passa al teclat és un Keylogger, un programa espia que algú ha instal.lat a l’ordinador amb la intenció de registrar tot el que s’escriu a l’ordinador i les webs que es visiten (normalment és algú proper qui ho fa per esbrinar contrassenyes, converses de xat, etc) Escanejar amb antiespia (anti-spyware)
  POSSIBILITAT 2 (8%) Un trojà, un programa de registre de moviments a la xarxa se t’ha instal.lat per descarregar continguts no segurs des de webs no segures (escanejar amb anti-spyware)
  POSSIBILITAT 3 (2%) Mala configuració del teclat. Prova a treure tots els idiomes en el panel de control -> configuración regional i escull només Español -> Alfabetización internacional para teclado y sistema.

  Oriol (informàtic) – Madrid

 2. Merci Oriol, el problema és que ahir vaig escriure aquesta entrada des d’una biblioteca pública, i els ordinadors estàn «capats».
  Ara, que hi torno a ser, avisaré la noia, perquè ho sàpiga.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *