Com deia ahir, estic fora de Sort. Ahir vaig estar a Molins dinant, dormo a Santa Perpètua, a casa els meus pares i demà passaré el dia a Cornellà.

Avui teniem previst buscar pis de lloguer per la zona on hi ha l’Associació de Parkinson. Hem voltat, mirant balcons i entrades. Hem preguntat a totes les finques que hem trobat. Potser hi ha algo, però tot passa de 1000 Euros mensuals. Penso que desistirem. Crec que serà millor que canviem el plà.
En vista de l’èxit hem anat a l’Ikea. M’agrada molt anar-hi. He comprat 4 coses i he agafat algunes idees.

Ara estic a la biblioteca de Sta Perpètua. He entrat a la UOC i he contestat alguns correus pendents. He mirat el correu de la feina i he fet alguna gestió urgent. I m’he posat al dia del meu correu particular, que no és poc!

Això d’Internet és genial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.