Dissabte, va ser l’aniversari de l’Aleix. No dic quants que és molt presumit! Encara feia servir un ordinador amb w98; es connectava quan volia i era molt lent…

Fa una temporada ja li vaig instal·lar el Firefox, desprès el Thunderbird, i bé, el canvi va ser suau.

Ara he fet les particions al disc, però de moment només hi he instal·lat l’Ubuntu. Volia fer una prova. Si s’aclara ho deixarem així… I de moment prou bé.

3 comentarios

 1. Ehhhh… No té res a veure amb això però jo diria que el link de lectors al món ha passat a millor vida… :(

  He vist que força gent està utilitzant per fer això mateix http://www.frappr.com, però no «reconeix» Sort, que jo sàpiga…

 2. Si tens raó, va desapareixer, i va ser perquè un dia, tocant la plantilla, m’ho vaig carregar tot. I ara no sabria si tinc l’adreça guardada en algun lloc.

  Ara em miraré això del frappr.

  Ah! i tu què tal, la nova feina temporal?

  I fes el favor de treure’t el carnet!

 3. Ja veurem si serà temporal o com serà… De moment compto un parell de mesos, mínim, fora de la Biblioteca… ara que tenia en marxa la web!!!! I els «mailings» també han pasat a millor vida… I ja veurem si tinc temps d’actualitzar la web de l’Ajuntament! :(

  Dijous 22 vaig a examen de teòrica, ja explicaré a les Cròniques què tal… De moment, com que el temps lliure que tinc el dedico a estudiar, ni les actualitzo ni res… Per Nadal ja serà una altra cosa… espero! :)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *