Estic contenta, tot i que tinc un mal de cap… Però ja el tenia abans…

Aprofitant que tenia d’anar a gimnàs, i tenia d’ajudar a estudiar a l’Ian i a l’Aleix, he començat l’actualització a Freezy.

Fa uns dies, buscant una altre cosa vaig trobar-me un blog que en parlava. Les explicacions eren clares i curtetes. Vaig pensar que per provar-ho no perdia res…

I avui mentre estava a la sala d’espera d’urgències (l’Aleix xic s’ha fet un mini esguinç al peu) m’ho he llegit… I en tornar ho he fet.

Resultat: molt bé. La veritat és que molt pocs problemes. Deu voler dir que ja sé per on em moc, mínimament.
I ara buscant l’adreça del post aquest al que em refereixo més amunt, vec que aquest blog és multiusuari, i tot va d’ubuntu. Me’l vaig a posar als preferits del firefox ara mateix.

4 Comentaris

 1. hola, feia dies que no et deia res.
  A mi, com al rosendo també em sona a “xino”.
  He pensat que us interessaria saber que a Sort i suposo que a gran part del Pallars Sobirà no hi ha cobertura TDT (televisió digital terrestre). De nou les noves tecnologies ens mostren les dues velocitats a que fan anar el pais.
  Espero que aquest greuge sigui per poc temps.
  Si aneu a http://www.tdt.es podreu comprobar amb el còdi postal la cobertura de tdt al pais.
  A llavorsi, a sort, a tremp, vall fosca, vall de boí… No n’hi ha.

  En sabeu res de tot plegat?

 2. Hmmmm… Jo suposo que això anirà una mica com quan van arribar les privades… o el 33… o si em remunto al túnel del temps, la TV2… A casa meva vam fer festa quan es va començar a rebre l’UHF! Que els meus cosins de Mollet veien “La abeja Maya” i nosaltres ens quedàvem amb les ganes! :)))

  No, ara en sèrio… M’imagino, però no ho sé amb seguretat, que a la TDT, com totes les cadenes que he esmentat, li portarà un temps implantar-se, el necessari per adaptar tots els repetidors d’arreu d’Espanya… i els poblets petits, com el nostre, doncs, què volem! La pau i la tranquilitat de la muntanya a vegades té aquest peatge… Pitjor s’ho passen els que encara van amb el TRAC, pobres! :(

  Però, no ens preocupem, que abans del 2008, quan l’apagada analògica (o és el 2009?!?), arriba segur! :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.