Què passa amb ràdio Taxi? què paguen més que les altrs o què?

Val a dir que el receptor que tinc al cap de casa, que és on treballo, no és massa bona, i no és digital, però és que posi on posi l’agulleta del Dial, sempre cola Radio Taxi. Normalment m’agrada sentir Catalunya Ràdio o GUM FM. Estan bastant allunyades una de l’altre, però en els dos llocs em colen els “horteres” de Radio Taxi…

3 Comentaris

  1. Olga, tens tota la rao i de veritat que en tot el Pirineu passa igual; aixo es un tema que sembla que no preocupa massa i que en veritat és una eina comunicativa important i que a les zones del pirineu s’hauria de mirar.Pero sols sembla que preocupa les coses que passen des del peatge de martorell fins el mar.
    PS: t’he escoltat a C.radio i he entrat a la teva pagina . esta força be.
    Firma: endoil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.