Avui hem celebrat els anniversaris de tots els nens amb els meus pares, la meua germana i la sogra. En acabar de dinar hem anat al riuet una estona llarga i desprès hem tornat cap a casa perquè els nens han decidit que avui se’n van a dormir a Peramea.

Mentre recullien i marxaven he pujat a dalt a la 5a planta, on tinc l’ordinador per treballar una mica. He sentit un soroll i he pensat que havia estat un terratrèmol. Però al cap d’un moment he sentit l’Ian que deia cridant que baixessim. El crit no era normal. Quan passava per la 3a planta he sentit l’Aleix que em deia que baixès tovalloles, i al arribar a baix de tot, m’he trobat la meua mare al final de les escales tota ensangrentada. Li he aixugat la cara i he vist d’on sortia la sang. Era un trau a sobre de la cella i que necessitava algun punt.

Estàven tots espantats (els nens han dit que els hi passava algo a les cames) perquè la meua mare baixava l’Abril a coll i ha fet una voltereta endarrera. Però l’Abril està bé, i la meua mare amb els 3 primers punts de la seua vida, i cops per tot arreu, sobre tot per la cara, però tot sencer.

Ara a veure com passa la nit i com està demà.

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.