Avui ha tocat anar a Montcortés. Fa molt temps que deiem de fer un dinar amb totes les famílies dels nens que entrenen amb l’Associació Esportiva Pallars a l’aire lliure. Avui per fi ho hem fet.

Cada ú ha portat algo per menjar (n’ha sobrat molt!) i hem estat una bona estona pels voltants del llac. Desprès de menjar els nens s’han banyat, tot i que l’aigua no debia estar gens calenta. Alguns més previsors s’han portat el neoprè, d’altres no teníem cap intenció de deixar-los banyar, però anant tanta gent…

Ens hem col·locat just a l'”embarcadero” que hi ha un motor que bombeja aigua al poble. El soroll que feia era molt desagradable, i ens ha fet molta rabia veure com l’aigua del llac s’embrutava amb gasolina del motor. No deixen anar en piragua pel llac, i si, bombejar aigua i embrutar-lo amb gasolina. Hi ha coses que no s’entenen!

Desprès ens hem trasladat a un altre costat, on no sentiem tant el soroll i els nens han jugat a fet i amagar entre mig de les canyes, fins que l’Ainhoa s’ha fet un tall a la cama. El dia l’he acabat al CAP perquè els seus pares ja havien marxat. La tercera vegada que hi vaig aquest cap de setmana. Li han posat 5 puntets.

En general bona experiència. Ho haurem de repetir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.