En diverses ocasions he parlat en aquest blog del mal ús que es fa de les xarxes socials. La primera vegada va ser al 2010,  la segona al 2011 i la tercera al 2012. Sempre n’havia parlat en relació a un programa determinat a TV3 i és que em tenia al·lucinada el que era capaç de dir la gent a la xarxa, amagats darrera un nick o no.

Sembla que ara, a la força, la gent començarà a prendre consciència de que escriure segons què pot portar conseqüències. A veure si es nota.

Avui @ganyet publicava aquest twitt:

Pàgina oficial de Twitter per a denunciar comportaments abusius. En cap cas marcar l’usuari com a spam. https://support.twitter.com/forms/abusiveuser

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.