Desprès d’un capítol d’El Convidat vaig escriure una entrada on deia:

Suposo que les xarxes socials fan que la gent ens atrevim a opinar més o menys gratuïtament. No sé si som massa conscients de que la persona ens llegirà, com li podrà afectar el nostre comentari… La immediatesa penso que ens ajuda a “vomitar” opinions, que més pensades i de forma presencial, no fariem mai de la vida.

Ahir al vespre (no ho vaig veure però ho he fet aquest matí) a Generació digital, l’Albert Om deia, entre d’altres coses, que a vegades Twitter recorda els linxaments col·lectius de les pel·lícules de l’Edat Mitjana.

Com deien cal que comencem a aprendre a utilitzar aquests canals, però trobo que va lent. Twitter té 6 anys, i encara hi ha moltíssima gent que no sap ni de què va!


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.