Fins dilluns a mig matí hi havia hagut bastant calma, fins que l’Albert va preguntar al Facebook, que si hi havia algú… Que si estava tothom de pont… Això unes hores abans de l’emissió.

La gent en massa va començar a dir la seua… Unes hores més tard el Xavi va començar a respondre comentaris… La cosa es complicava per moments…

Finalment va arribar l’hora del programa. Jo la veritat és que mentre va durar el programa vaig estar ben atenta a la pantalla com cada dilluns (això si, aquesta vegada vaig posar el mòbil en silenci i no vaig pensar en despenjar el telèfon, cosa que havia d’haver fet!)

Mirant a posteriori el hashtag #Elconvidat del twitter, els comentaris del Facebook i algun comentari que va sortir al programa… la veritat és que al·lucino. Crec que la gent perd el nord! Molts prejudicis, moltes suposicions, postures molt radicals, poca tolerància a la diversitat, molt poca empatia…

Penso que El Convidat és un programa que té com a objectiu entrevistar els personatges que han triat d’una forma més informal, més propera i amb molta més calma que en una entrevista convencional. Hi ha personatges més còmodes i n’hi ha de més incòmodes, que es deixen més o menys… I l’equip del programa segur que se’n fa un fart per aconseguir uns bons 50 minuts per tothom!

Coneixent el Xavi una mica i havent-me mirat el programa un parell de vegades, penso que tot plegat va estar molt bé. I que molta gent ha tret conclusions que no són del tot certes… Al facebook, per exemple, s’ha repetit mil i una vegades que la gent del poble no traga al Xavi, que ja se sap, en les pobles petits hi ha moltes envejes… És veritat que és especial, que es relaciona poc i que ha tingut algun problema amb alguns, però en general és un més del poble… i ojalà no faci el castell de la bruixa ;)

A veure quins comentaris farà demà l’Albert al bloc i quin serà el personatge de la setmana que ve…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.