Això de la radio no ho acabo d’entendre… Bé, entendre si, però fa una ràbia!!!

A dins a casa és molt difícil agafar emisores. A l’habitació, a la cuina, a on treballo… Les puc comptar amb els dits de la mà i encara m’en sobren!

Evidentment per Internet i per la TDT (les que hi ha) cap problema.

I des del cotxe??? Això si que és un drama! Ahir vaig conduir 4 hores seguides. Avui una altra vegada i penso que no he pogut poder tenir més de 10 minuts una mateixa emissora i a trams, cap ni una. No hauria de ser tant difícil, no? Satèl·lits?

2 Comentaris

  1. A mitjans dels 90 es parlava de la implantació del DAB (http://ca.wikipedia.org/wiki/DAB), com la TDT però en ràdio, però després de molts anys de "batanar" el projecte no ha anat enlloc i fins i tot la setmana passada vaig llegir que Catalunya Ràdio, que emetia en proves des de feia la tira d'anys, ho ha deixat estar…

  2. Olga cuanta rao tens en el teu missatge, a mi en pasa el mateix i a casa segons en quina habitació se hagafan unas o altres.
    Es una lata aixo de las emisoras.

    Cariyos maca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.