Durant els últims any he tingut problemes de talls de connexió a alguns ordinadors de casa. Aquest matí he decidit que tenia de buscar la solució i m’hi he posat. He buscat als fòrums què deia la gent i he vist que la majoria de gent el que havia fet era canviar el network manager pel wicd.
Ho he fet… Però llavors resulta que el wicd em deia que la contrassenya de la meua connexió era incorrecte, la qual cosa era mentida!!! He estat un munt d’estona buscant i provant mil i una coses… Fins que he trobat algú que deia que s’havia de posar la contrassenya entre cometes.
Ho he provat i ha funcionat!!! Increïble!!!
Ara queda comprovar que ja no hi ha més talls!

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.