Doncs res, tot i tenir d’haver-me posat a 2n amb un interrogant (cap a tercer) no hi ha hagut sort. Ja hauria sigut raro tenir sort tal com van les coses!
Em sap greu perquè era una bona oportunitat. Continuarem llegint anglès cada dia i tenint molts problemes per entendre’l i parlar-lo…
Està clar que la solució seria fer una immersió llarga, però això és gaire bé impossible.

2 Comentaris

  1. Ho sento, Olga. De tota manera, per si et serveix de consol, després de molts anys d'estudis d'anglès, d'obtenir el Proficiency i de fer servir aquesta llengua habitualment per la meva feina, la comprensió oral segueix essent el meu punt feble. I és que per a mi l'anglès és com si fossin dues llengües: una, l'escrita, que domino força bé i una altra, l'oral, que crec que mai no podré dominar si més no pel que fa a comprensió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.