Aquest dos últims dies he rebut un correu culpidor, amb diverses adreces de gent que s’ha anat passant el missatge, on se’ns demana que reenviem el correu dient que AOL dóna 10 cèntims per cada E-mail. Segueixen un seguit de fotografies d’una nena xina que va perdre les cames en un accident.

Si pensem una mica arribem a la conclusió que aquest correu és una cadena absurda. AOL com sap quants missatges reenviem? On són les dades d’AOL?

Si anem contestant cadenes d’aquest tipus contribuïm a escampar les adreces dels nostres contactes i altres i facilitem que cada vegada rebem més spam.

Abans de reenviar un correu d’aquest tipus, valdria la pena perdre uns minuts a pensar si el que ens diuen va a algun lloc o no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.