Quan contestem un correu electrònic és molt aconsellable deixar el missatge que estem responent, per a que el destinatari sàpiga què li estem contestant.

El Thunderbird ens ofereix diverses opcions, tot configurable des de Paràmetres del compte, a l’apartat Redacció i adreçament.

  • Podem citar el missatge original automàticament o no

En cas de fer-ho:

  • Inicia la resposta abans del text citat
  • Inicia la resposta desprès del text citat
  • Seleccionar el text citat

També podem triar si incloem la nostra signatura en les respostes o no. En cas de que haguem triat la primera opció, Iniciar la resposta abans del text citat, podem triar si col·locar la signatura abans o al final de tot.

A mi personalment, si el missatge que he de contestar conté diverses preguntes o diversos temes, m’agrada contestar entre mig del text. Crec que queda molt més clar. A vegades, però, aviso just al començar amb un: Et vaig contestant entre mig del text.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.