Un altre dels mails que he rebut és un que diu que Mercadona regala vales de 100 euros. Aquest, a diferència de l’anterior seria més creïble, pq ens diu que enviem una còpia del mail a una adreça de correu de la companyia.
Però si ens parem a pensar un moment arribem a la conclusió de que si reenviem un correu als nostres contactes i ells han de comprovar les adreces electròniques a qui hem reenviat, no podem fer servir el CCO, i per tant els estem facilitant una informació d’una forma no massa ètica.

Total, perdem una mica de temps al google, i si busquem “Mercadona 100 Euros”, veiem que hi ha referències a aquest tipus de correu des de fa molts anys… O sigui que ni cas, tampoc!

Segons sembla Mercadona ha dit que no hi té res a veure, per tant és un cas de falsificació d’identitat.

Si voleu llegir-ne més al respecte, podeu trobar un munt de coses per Internet, com per exemple a El Mundo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.