M’acabo de decidir a canviar el bloc sobre el parkinson del meu pare.
A partir d’ara s’hi va a través de la URL:

No se’l mira gaire bé ningú. Però penso que canviant-lo de adreça pugui arribar millor a algú amb problemes similars.

A vegades el bloc.cat no funciona massa bé. Però no sé si hi ha alguna forma d’exportar els articles, les fotos i els comentaris a un altre sistema. Bloc.cat fa servir Life Type. He d’investigar.

3 Comentaris

  1. Et felicito per la iniciativa del bloc sobre el Parkinson. Explicar les pròpies experiències pot ajudar altres persones afectades per la malaltia a la família. Endavant!

    El problema és que, amb el canvi d’ubicació del bloc, és difícil seguir un ordre cronològic dels escrits. No es veu la data de publicació, només l’hora.

  2. M’ho he de mirar, perquè no vec cap opció sencilla per afegir-hi la data. Hauré d’editar la plantilla suposo.

  3. Si conserves les dates del bloc original, pots anar canviant-les a cada apunt del bloc nou. És una mica entretingut, però em fa l’efecte que ara tens temps per a fer-ho, oi? (En castellà diuen: “no hay mal que por bien no venga”.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.