Ara farà un any que em vaig trencar el tendó d’Aquiles. Vaig passar molt mal… Vaig estar 4 mesos amb crosses i amb el walker al peu…

Però bé, ara ja camino. Pel pla perfecte. Si faig pujades se m’infla una miqueta. Anar en bici bé. Ara he provat d’esquiar i al gener figura que ja puc començar a jugar a futbol… Ja veurem…

Divendres vaig esquiar, però la pressió de la bota sobre el tendó era bastant insuportable. Vaig fer 3 baixades (Pic de l’Orri – Cota 2000 de Port-Ainé) i ja en vaig tenir prou. Directe al cotxe a canviar-me de calçat.

Dissabte al vespre vaig operar el botí. És una cosa que ja havia fet fa anys, quan treballava de monitora d’esquí. A vegades les botes et fan mal en llocs determinats, i rebaixant l’espuma del botí o treient trossos de plàstic, la cosa millora moltíssim.

Tret un tros de plàstic dur que em martiritzava bastant!
Tret un tros de plàstic dur que em martiritzava bastant!

Ahir diumenge ho vaig poder provar, i efectivament, l’operació ha estat tot un éxit. Vaig poder fer fins a 6 baixades! I vaig plegar, pq fent un pas de patinador vaig notar una petita estrabada… poc a poca…

Molt contenta de poder tornar a esquiar i de poder esmorzar i observar la tranquilitat del bosc blanc…

Em queda pendent: el futbol, les raquetes, la moto…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.