Demà dimarts, a les 9.30 del matí, li toca el torn al seminari dedicat al Mailchimp.

És un dels dos seminaris per millorar les competències empresarials en el sector del turisme organitzats pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, Ajuntament de Tremp, Ajuntament de la Pobla de Segur i l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà.

Es tracta de dos seminaris pràctics que permeten aprendre a usar eines gratuïtes d’Internet per entendre millor el comportament dels clients i gestionar millor el negoci.

El seminari 1 va ser el referent a Google Analytics respon a la pregunta “La meva web m’ajuda a captar clients?”. Aquest seminari va tenir lloc el dimarts 3 de desembre de 9.30 a 12.30 hores, a l’Epicentre de Tremp.

Aquest segon, el dedicat al Mailchimp, tindrà com sempre, una primera part dedicada a la reflexió i explicació del que és el email marketing i una segona molt pràctica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.