El SIAD del Pallars Sobirà organitza un Taller d’educació emocional, Educar els fills i filles amb intel·ligència emocional, a Sort i a Esterri.  Són 5 xerrades d’1,5 hores cada una.

L’objectiu del taller és que aprenguem eines d’autoconeixement, creixement personal i educació que ens permetin gaudir més dels nostres fills i gestionar i  intensificar-hi la relació. Els temes que s’hi han de tocar són l’autoestima, l’identificació, gestió i expressió de les emocions pròpies i alienes, educar els fills amb intel·ligència emocional i assertivitat.

Vaig estar dubtant d’anar-hi o no, i de fet no em vaig decidir fins a última hora. Vaig a tope de feina i d’activitats vàries i a sobre em coincideix que tinc dos nens lesionats, o sigui que de temps no en tinc massa. Però quan em van dir qui ho donava em vaig animar. Sempre s’aprenen coses, si més no, serveix per refrescar i reflexionar, i ara mateix ens pot servir a tots molt.

Ahir vam fer la primera sessió. El tema a tractar era l’autoestima, des de la vessant personal i la dels nostres fills. Molta informació, cap de nova, però que cal que refresquem i apliquem ara més que mai. Ho necessitem per pujar i baixar aquesta muntanya russa que vivim, i que hi ha dies que sembla que vagi des de l’Everest fins la Cova de Voronia.

Un comentari

  1. Com dius, molta informació i poca nova, però sempre va bé per reflexionar i refrescar. Sembla fàcil quan ho expliquen, posar-ho en pràctica ja no tant… Ànims!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.