Divendres 24/08/12
La Molina – St Joan de les Abadeses – Campodron – Molló – Camprodón – Vall Ter – Collada Fonda

El dia s’aixeca clar i calurós com per variar. Una vegada vist el voltant colem.

Baixem per Toses, carretera estreta, molt pendent i ràpida. Fem un miniparada a St. Joan de les Abadesses. Hi fa moltíssima calor i marxem de seguida. Des del pont es veuen els horts i plantes vàries (deuen ser ortigues ben florides).

Arribem a Camprodon i no trobem lloc a la ombra. Anem fins a Molló, a tocar de la frontera, però cap lloc guai. Parem al costat de la carreterera (amb alguna infracció de trànsit) i dinem amanida i hamburguesa. El café, i jo aigua, el fem a Camprodon. Carreguem aigua a la Font Nova. Té 4 brocs i a quin més minço. Ens diuen que tot baixa molt sec.

Ens trobem amb el nostre convidat. Anem a comprar el menjar, la beguda i complements per celebrar un aniversari.

Pugem els tres amb la furgo cap a Vallter i parem a gaudir de la primera posta de sol del dia a la Creu d’en Barniquel. Menú: palomitas de colores i clarita.

Seguim fins a Vallter però no hi ha cap furgoperfecto VIP. Descartem un segon lloc vora el riu pq està molt enclotat. De seguida agafem la pista cap a Espinavell, ruta que apareix en un llibre que porta el convidat i que ell deu haver fet en algun moment.
Descartem almenys un altre lloc i arribem a la Collada Fonda (2000 m.) Pensem que potser una pista transitada per contrabandistes.

Menú de festa d’aniversari: Tortellini a la parmiggiana, Escalopines de pollo salteados, Guacamole, Carrito de postres: Cookies de xocolata i delícia de xocolata i taronja. Regat amb Moritz, Shandy i Raimat negre.

Partida d’scrabble en anglès i sobretaula sota l’edredon.

El convidat dorm rellogat a la tenda. Moment de joia entranyable amb felicitacions a les 00:00. És el dia que anem a dormir més tard. A la nit hi ha estones de vent fort. Però com la pluja de la Vall de la Llosa, només el sento jo. Ni rastre de contrabandistes.

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.