Dijous 23/08/12
Vall de la Llosa – Puigcerdà – La Molina – Coll de la Creueta – La Molina (P2)

Ens aixequem amb la calma, però finalment fem una excursió per la Vall de la Llosa fins més amunt de Cal Jan de la Llosa.

De baixada molta gent als gorgs i banyet super refrescant al riu.

Dinem amanida, guacamole i birriquis refrescades al riu.

Marxem a Puigcerdà per avituallament. La temperatura al Carrefour és gèlida.
Fent un cafè i un almendrado a un bar (i lavabo), decidim pujar a dormir a La Molina. Pugem per la carretera xunga i parem a carregar aigua a una font. Ens costa una mica trobar el furgoperfecto adequat. Recorrem alguns pàrquings i anem fins el Coll de la Creueta (1888 m.) on veiem una “performance” de corders.


Finalment ens col·loquem al P2, davant d’una bassa d’aigua per fer neu artifical on, ara a l’estiu, lloguen barquetes i kayaks per fer-hi passejos. També hi ha 4 cavalls esmirriats.
Sopem cuscús emplastat i truiteta. Compartim el lloc amb una furgo amb iaia, mare i dos nens i una furgo amb un jove gabatxet amb bici de descens.

Tenim cobertura i entren missatges dient que hi ha hagut un atac de malware a diverses pàgines web que he fet i mantinc. Amb l’ajut de l’Hug i de l’amiga que m’ha avisat es reestableix el servei. N’hi ha un parell que quedaran pendents pq jo no puc fer res directament. No vaig agafar el portàtil.
Aprofitem per quedar amb un convidat que tindrem l’endemà.
La temperatura nocturna torna a ser agradable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.