Demà fan Granjero busca esposa, a la cuatro. Normalment no miro aquest tipus de programa, però demà surt Roy de Llessui.
De fet el que van fer fa molt temps ni el vaig veure, però si que em vaig mirar el video per Internet. La veritat és que em va semblar molt ben fet.
A veure què diuen demà.

One Comment

  1. Curiosament a Llessui no el poden veure! No agafen CUATRO si no és via satèlit… :(
    Jo la veritat és que els dillunsos no estic de gaire humor per veure la tele, però a la pàgina web del programa el David hi té un micro-site amb els vídeos de "les jugades més interessants", que diríem… A l'enquesta d'inici de la pàgina, per cert, surt guanyador com el granger que millor ha triat les seves parelles, a veure com acaba tot plegat! ;)
    http://www.cuatro.com/microsites/granjero-busca-esposa/videos.html?app=GRBE&idp=323&id_granjero=323

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.