Els reixos a casa, a part del Roomba, van portar un altre robot. Aquest és pels nens, encara que jo també el penso fer servir.
Aquest no neteja, no! És educatiu. És un robot de la Lego i els ensenya a programar. Penso que és algo molt important d’aprendre tal i com som. Ja no perquè som una mica “tecnològics” a casa, sino per a la vida normal. Aprenent a programar, aprens a estructurar-ho tot en general.
Recordo el primer exercici que ens van fer fer a l’assignatura de programació de la Facultat d’informàtica: Fer una truita de patates! Genial!

El dia de reis van montar el robot, però fins ahir a la tarda no es van posar a mirar com funcionava. Ahir s’hi va posar una estona l’Hug. I avui l’Ian.
Els està agradant molt. Tant que l’Ian ja ha començat a fer invents. Diu que li posarà una escombreta i serà l’amic del Roomba.

De fet, ara mateix, estan engatxats al you tube, buscant videos del robot aquest, i estan flipant amb el què hi ha…

A mi m’ha agradat especialment aquest:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.