Fa uns mesos vaig penjar una mini publicitat que van posar als cotxes per tot Sort.

Ahir van infectar Sort amb un altre paperet molt semblant. No sé cap si és el mateix personatge que té diverses personalitats i va canviant de número de mòbil, perquè s’assembla bastant tot plegat, no?

3 Comentaris

  1. El que em fa més gràcia és això de “atrae la pareja sin causarle daño ni efectos secundarios” 8-)

  2. I vas veure que un@ anònim@ va donar una explicació dels 11 dies a l’altra entrada? A veure quina explicació pot donar ara pels 2 dies!

  3. Usa el metodo mas conocido en todo el mundo que es una tecnica milenaria que se usa en Cuba y en parte del cotinente africano ,su lengua es en Yoruba y los amrres etc…son inmediatos .y jugar con lo que se desconoce es muy peligroso….
    No quiero decir que este señor sea un cuentista o saca cuartos pero hay personas que se dedican en la parte de florida a usar estas tecnicas en hospitales y son llamados por los especialistas ,son llamados babalaus solo pueden ejercer estas tecnicas los hombres que soniniciados desde su nacimiento ….
    En estos momentos son reconocidos por la medicina y tienen su nomina y usan mucho la tecnica de la fragmentación …….
    Hay personas que dedican toda su vida al estudio de estas cosas y son tachados de locos o son reconocidos como la Elisabeth Kübler-Ross …………..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.