Ahir vaig veure aquest bloc.
Avui a mig matí, quan he esmorzat a la porta de la feina, he vist aixó:

2 Comentaris

  1. Hi haurà qui digui que la pressa també la podrien tenir per altres coses! :)))

  2. SI YA LO DECIA BIEN EL CARTEL NI TIENEN RESPETO NI VERGÜENZA ,PERO ESO SI CUANDO LA CIUDAD ESTA LLENA DE TURISTAS QUE NO VEAN QUE TENEMOS UN ALCALDE QUE RESPETA LOS TANTOS MILLONES QUE SE HA GASTADO EN LA REHABILITACIÓN DE LAS PAREDES DEL CASTILLO Y VA Y LO TAPA CON UN BUNQUER DE CEMENTO …………..

    QUE PENSARA LA GENTE CUANDO VEA LAS PINTADAS ,PERO NO ACTUAN IGUAL CUANDO EN MI CALLE NO HAY LUZ ,LAS BASURAS ESTENDIDAS POR EL SUELO ,Y MIS HIJOS SIN PODER NADAR PORQUE DESDE HACE 16 AÑOS LLEVA PROMETIENDO LA PISCINA ………..QUIZA SI PONEMOS OTRO LETRERO ACTUA IGUAL Y RESULTA QUE EN UN DIA APRACECE LA PISCINA ,SERIA UN MILAGRO O LA DIMISION O QUE DEJE PASO A OTRO QUE TENGA MAS GANAS DE TRABAJAR …..
    QUE CARA Y QUE SINVERGÜENZAS SON ………..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.