La Núria Tomàs parla del canvi de lideratge de les radios al seu bloc. Es veia a venir això!! Què deu pensar el Bassas?

Coincideixo amb ella, i com he dit altres vegades ja no escolto Catalunya Radio com abans. De fet mai havia canviat tant el dial a la radio (tampoc tenim massa per triar, que diguem!). I molt sovint deixo la GUM FM perquè hi posen música, més bona o menys, i te n’enteres del que passa per la zona. I sinó, escolto la música que tinc a l’ordinador, que així segur que coincideix amb la que m’agrada o em ve de gust.

Un comentari

  1. Gràcies pel comentari! Des dels seus inicis, Catalunya Ràdio era la meva ràdio. És la primera vegada que l’arracono d’aquesta manera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.