Fa molt temps que vaig crear un bloc per parlar del cas de Parkinson del meu pare… De fet he anat parlant sobre això algunes vegades en aquest bloc també, i normalment per mandra d’actualitzar l’altre.

Resulta que el tenia a bloc.cat i em feia molta mandra. Trobo que el blogger és molt més senzill i efectiu.

Total que desprès de mirar i preguntar si hi havia la possibilitat de migrar el bloc des de bloc.cat (LifeType) a Blogger o WordPress, i no trobar res que em convencès i trobés fàcil, m’he decidit a fer el canvi a mà…

He passat les entrades una a una, i he afegit totes les que tenia en aquest bloc i que hi feven referència.

Ara segur que l’actualitzo més sovint, perquè la veritat és que motius no en falten!

http://casparkinson.blogspot.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *