Acabo de mirar-me el 30 minuts d’ahir, i és que pràcticament no miro la tele, i no me’n vaig enterar de que ho feven. Avui, gràcies als blocs ho he sapigut (alguns dels que tinc sindicats ho comentaven), i a través del 3 a la carta ho he vist.

He llegit opinions dient que el programa havia sigut fluixet, d’altres estaven molt contents amb el contingut… Com sempre hi ha opinions per tot. El que si que espero és que la gent que l’hagi vist reflexioni una mica de l’ús que fa d’aquestes eines. Hem de ser conscients que utilitzar Internet pot comportar una sèrie de conseqüències, que no sempre han de ser negatives, però n’hem de ser conscients.

I tanta novetat… Les xarxes socials no són tant noves, eh! jo diria que des de que existeix Internet que hi ha xarxes socials, però com tot, va canviant de forma i es va fent més accessible al públic general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.