4 Comentaris

  1. Jo vaig veure de passada quan estaven filmant al Terraplè.

    Tenia pensat buscar-ho, i mira per on, abans de posar-m'hi ja ho has trobat tu.

    Aprofito per penjar-ho a Lo Bloc també.

  2. Ho vaig veure per la tele quan ho feven. De fet per casualitat estava a Joantet comprant i el Pere em va dir que estava sortint…
    Estava just al començament, quan parlava el Marc, així que vaig pujar cap a casa per veure-ho més comodament.
    Vaig mirar a la web del programa i encara no l'havien penjat. I avui al Sort Actual ja hi era. O sigui que gràcies al Rosendo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.