Fa un temps que en la Línia oberta no em surt la opció de veure els pròxims 20 moviments quan consulto l’estat del compte.

Vaig preguntar a l’oficina a veure si és que ho havien tret o no. Vam comprovar que la demo ho visualitzava correctament i no em van solucionar res.
En arribar a casa vaig utilitzar el sistema virtual del Servei d’Atenció al Client, explicant el cas, i em van contestar que no havien identificat el problema i que els enviés un correu indicant quin navegador i sistema operatiu feva servir.
Vaig enviar el correu i ara he rebut contesta.

Benvolguda Sra. Olga Cuevas Melis,

En resposta al seu correu electrònic, li comuniquem que el sistema operatiu Ubuntu actualment no està homologat per "la Caixa" per operar amb Línia Oberta.

Li agraïm que hagi contactat amb nosaltres i l'indiquem que si desitja més informació relacionada amb aquesta qüestió pot utilitzar el número de referència a dalt indicat.

Servei d'Atenció al Client per Internet
www.lacaixa.es

He tornat a preguntar a l’oficina i m’han dit que truqués al telèfon de Servei d’Atenció i ho he fet. He parlat amb una noia, força amable, i m’ha dit que comprovés si amb algun altre ordinador em funcionava. M’ha explicat que teniven una incidència però que no l’havien pogut solucionar encara. Que mirés si amb una altra versió del Firefox i/o sistema operatiu em sortia. He fet les comprovacions i des del Firefox de Windows si que em surt…

Em fa tanta ràbia que se’t treguin de sobre automàticament i de males maneres quan dius que treballes en Linux!!! I no ho fa La Caixa només, és una cosa generalitzada!

2 Comentaris

  1. T'entenc.

    És sentir la paraula "Linux" i ja deuen pensar:
    Bien! Incidència tancada! Me'l trec de sobre.

    Pfff!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.