Al master que estic fent hem tingut de fer un treball en grup. Havíem de preparar una programació anual per competències del Nivell 1 de l’ACTIC. Calia presentar un document i una presentació per tal de que els companys sàpiguessin què havíem fet.

Aquesta és la presentació que va fer el grup del que formo part. La presentació pretén explicar la programació en general, enumerar les unitats didàctiques que es van fent i situar-les en el temps. El missatge s’ha reforçat gràficament en el carretó que es va omplint a mida que es va avançant matèria i en el moviment dels noms de les unitats didàctiques a mode d’agulla de rellotge que va avançant…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.