Al curs que estic donant a Tremp estem fent la part d’apoderament. Els materials que ens han preparat no estan massa adaptats al nivell i als interessos de les dones que assisteixen al curs, així que ens ho anem fent a la nostra manera.
Ahir vam buscar videos sobre assertivitat i vam trobar aquest per casualitat. El vam veure una primera vegada i van sortir tantes coses, que ens el vam tornar a mirar… Va haver-hi algú que no el va voler veure una segona vegada… A part de tot el que s’hi pot trobar, a mi personalment, m’encanta com està fet.

Estaria bé saber què diuen al final…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.