Esta, tramitar-ho des de la pàgina oficial

Un dels meus fills se’n va als Estats Units d’aquí uns dies i per tant s’ha de fer l’Esta. L’Esta és un sistema electrònic per l’autorització de viatge als Estats Units. Si vols anar-hi, l’has de tramitar per Internet sí o sí. Et fan unes preguntes estàndard i demanen les dades personals del sol·licitant. Si te l’accepten entres, sinó, no.

Bé doncs, resulta que hi ha algunes pàgines per Internet, ben posicionades a Google, que surten en primer lloc. Si no saps ben bé de què va, fas el tràmit i et cobren molt més del que val en realitat. En aquest moment amb ells pagues els 74 dòlars i si ho fas des de la pàgina oficial són 14 dòlars.

És bo saber, però, que si la pifies, si demanes l’ESTA a través d’ells i te n’adones abans dels 7 dies hàbils, pots enviar-los un mail dient que t’ho reemborsin i no et posen ni una pega… Et retornen els diners i fins i tot són tant amables d’avisar-te que l’ESTA tramitat queda anul·lat i que ho has de tornar a fer.

No ho consideraria una estafa, ni un timo, però si algo enganyós. Crec que la lletra petita no hauria d’estar al peu de la pàgina, sinó que al principi de la pàgina, i en mida normal. Ben clar!

Penso que hi deu haver bastant gent que no arriba a clicar a la pàgina de Términos y condiciones per veure això del retorn dels 7 dies.

Si heu de tramitar l’Esta, feu-ho des de la Pàgina oficial per tramitar l’Esta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.