Aquest cap de setmana, entre escombrada, fregada i endreçada (les obres han estat apoteòsiques), m’he dedicat a fer algo que fa molt de temps que volia fer:

  • He formatejat l’ordinador
  • M’he carregat la partició del Windows. Bien!!!!
  • He posat el /home en una partició independent
  • He fet una instal·lació neta del Feisty Fawn
  • He muntat una màquina virtual (vmware) i hi he instal·lat el windows (m’anirà molt bé per visualitzar les webs en l’Internet Explorer)
  • He descobert una manera de purgar arxius desinstal·lats (anava a copiar la instrucció però ara descobreixo que el teclat no em va bé. Els caràcters que es posen amb el Alt Gr no em surten. Ho he de repassar. Tindré mal configurat el teclat.
  • He intentat instal·lar el Compiz-Fusion però no me n’he sortit. Potser espero la próxima versió de l’Ubuntu (el gutsy és? no recordo el nom ara mateix), potser ja ho porta per defecte! La targeta que tinc està una mica antiquada i calen drivers propietaris, i no sé quines històries…

(Meri, deus pensar que estic com una xota! Bueno Meri, Aleix, Eva, Sergi, Dani… tots els que no sou del ram de la informàtica debeu pensar que estic boja, però no, eh!!!, són coses normals!)

Falten un parell de dies per marxar cap a Santa Perpètua, i llavors un dia més i cap a Finlandia!!! Això ja està molt a prop!

3 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *