Això dels polls no ho puc entendre!

Ara tothom té dutxa a casa, tothom va més o menys net. Perquè nassos hi ha tants polls? Estic segura que són els mateixos que venen els productes anti-polls que els tiren. Sinó no ho entenc!

Què de tant en tant engantxis alguna puça és lógic a on vivim. Hi ha gent que té bestiar! Però polls… A més que semblen elefants aluns, eh!

2 Comentaris

  1. Si es així de fotut a casa tambe ens fet un fart . Imaginat a cal perrocker polls no ho puc soportar pero es una lluita dificil. l’unic que no els ha agafat soc jo. Solament una vegada quan tenia 10 anys desde les hores no grato el meu cap pero a casa els nens es horroros . No se quanta pasta porto gastada amb locions i xampús, que no son gens baratos.

  2. Jo sóc anti productes de farmàcia. Sonen a negoci i punto!

    Jo només gasto en alcohol. Els hi empapo d’alcohol, un gorro de natació, i mitja horeta. I moren tots!

    El problema és que hi deu haver gent que no ho fa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.