Per fi he trobat una utilitat pel llibre del Lev Manovich que vam tenir de llegir, treballar i patir tant durant el semestre passat a l’assignatura de Fonaments!
Ara els dos monitors estan a la mateixa alçada!!!

4 Comentaris

  1. Segur que ta quedat fantastic i m'alegra que el patiment s'aixi acabat.
    Hará a descansar una mica.
    Bon cap de semana.

  2. Fa dos o tres anys vaig començar a treballar amb dues pantalles. Quin canvi en la manera de treballar! Quan he de consultar textos, diccionaris o el que sigui mentre treballo, cosa que faig sovint, o per traduir i tenir el text original a la vista, les dues pantalles m'ho faciliten molt. M'hi he acostumat de tal manera, que si algun dia he de treballar fora de casa només amb una pantalla, em costa molt més.

    Per més llibres que hi posés, però, mai no em quedaria com a tu, perquè una de les meves pantalles és la del portàtil, força més petita que l'altra.

  3. No, faig servir el teclat del portàtil. Cal dir, però, que el teclat d'aquest HP Pavilion és el teclat de portàtil en què millor he treballat. No sé si se'n pot dir que és ergonòmic, però els dits em llisquen pel teclat molt millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.