Hem tingut diversos entrenadors (Fèlix, Mingo, Dídac, Francesc), hem jugat amb altres equips (Trobada futbol femení a Sort, Campionat Pont de Suert, Balaguer i Pobla), i sobretot hi ha hagut molta rotació de jugadores…

Jo he deixat de jugar dos llargues temporades… Una perquè em van operar del menisc, i l’altre per la trencada del radi. D’altres ho han deixat perquè han tingut nens, perquè s’han passat a altres activitats, s’han cansat o han tingut alguna lesió (no necessàriament produïda pel futbol).

Durant la temporada que entrenem no falten els sopars, i quan fa bo anem a còrrer per les vernedes, algun dia hem anat al camp de gespa i fins i tot un dia vam anar a fer piragua al canal de l’Escola de Piragüisme.

Ara començarem una nova temporada i som poques noies. L’any passat feiem físic la primera mitja hora, i desprès si hi havia gent desvagada pel poli els enganxàvem per fer una mica de partidet, però l’ideal seria ser sempre 10 persones entrenant! Ens ho passaríem molt millor i n’aprendriem més!

A veure si s’animen més noies!!!

Els dies d’entrenament són:

  • Dilluns de 20.00 a 21.15 hores
  • Dijous de 19.30 a 21.00 hores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.