Fa pocs dies he sabut què passa amb la meva titulació de Graduat Multimèdia, una diplomatura que vaig començar a cursar el mateix dia que va nàixer l’Hug i que vaig acabar ja fa uns anys. Era un títol propi de la UOC i em va costar un munt de diners i esforç. Ara l’han convertit en Grau i per tant passa a ser oficial.

Com que vaig cursar el pla de 225 crèdits i tinc la selectivitat feta ara només caldrà que faci 3 assignatures per tenir un títol oficial, i a més ho podré fer en català i a un preu molt més raonable.

Ha costat però finalment tindré un títol oficial, i amb una mica de sort, també em reconeixeran el màster que estic cursant en aquests moments.

I quan el tingui, si és que em segueixen convalidant assignatures m’agradaria fer el grau de Comunicació, però bé, encara falta molt de temps, i ja se sap que no es poden fer plans a terminis tant llargs, però si que cal tenir objectius per anar aconseguint…