Aquest matí he assistit a una xerrada organitzada per la Fundació Maria Aurèlia Campany dins del projecte Rudona. Aquest projecte té l’objectiu de fomentar l’ocupació de les dones en l’àmbit rural i superar les desigualtats entre els homes i les dones, especialment pel que fa a l’accés a l’ocupació, la formació, la promoció professional i les condicions de treball.

I ara acabo de llegir que torna a sortir el projecte Ende, de concessió de subvencions consistent en el lliurament d’equipament informàtic destinat a l’apropament de les entitats de dones a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), en el que vaig fer de professora l’any passat.

A l’octubre també faré de professora en un projecte de la Universitat de Lleida dirigit exclusivament a dones per treballar tot el tema de l’empoderament, encara que la meva especialitat serà les TIC.

I jo em pregunto… Totes aquestes iniciatives ja es coordinen prou?

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.