La setmana passada va arribar el ahtec lug mini amb Suse 10 instal·lat. Es petito, de color blanc, i pracitcament igual que el Medion Akoya. He tingut problemes per connectar-me a la wi-fi de casa, i la de casa la Meri, pero al final ho he conseguit. Ara em falta configurar el teclat perque em faci be els accents. De moment encara no ho he aconseguit.
El touchpad es molt sensible, i ja m’ha jugat diverses males passades, a veure si m’hi acostumo.

Un comentario

  1. S’assembla al meu EeePC. Per cert, gràcies per l’estona que vas dedicar-nos intentant solucionar el problema de connexió. Ja veig que no som els únics que tenim dificultat per connectar aquests trastos… ;-)

    David

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *