Acabo d’actualitzar el padró a la web de l’Ajuntament de Sort. Quan actualitzo les dades “matxaco” les anteriors i per tant els usuaris no poden fer comparacions.
En dos mesos ha baixat bastant el padró i m’ha sobtat. El padró no s’ajusta a la realitat, perquè hi ha molta gent que és fora que segueix empedronada aquí i al revés, gent que viu aquí segueix empadronada al seu lloc d’orígen. És algo que no he entès mai.

Un comentari

  1. De tant en tant, i abans de l’estiu va tocar posar-s’hi, l’INE obliga a renovar als estrangers que fa més de dos anys que estan empadronats; als que no ho fan per la raó que apuntes, els dónen de baixa del padró, aquest és el motiu que hagi baixat en l’interval apuntat…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.