Fa temps que feia falta. Els nens funcionàven amb l’ordinador que em vaig comprar ara fa 8 anys quan vaig començar el Graduat Multimèdia a la UOC. Anava amb w98. Els nens es posàven nerviosos per la seva extraordinària rapidesa, i sempre feven servir l’ordinador del seu pare. El meu saben que no es pot tocar! ;) Nosaltres dos treballem amb l’ordinador, i no ens podem exposar a que passi algo greu!

Total que n’hem comprat un de nou. I els he deixat escollir sistema operatiu. Han volgut, per unanimitat UBUNTU. Un dia van dir que volien un MAC, però ja els vaig dir que el MAC ja el tenen al Telecentre.

Els hi he configurat en català, he fet servir l’Automatix per poder instal·lar fàcilment alguns programes i codecs, i he instal·lat els programes que m’han semblat més interessants per ells. Els he fet tres usuaris diferents, un per cada un. Així cada un té la seua parceleta, i el poden personalitzar com volen. Estan super contents.

No he pogut instal·lar de cap manera la tauleta gràfica que tenen, la Wacom Volito 2. Crec que hi ha algun problema amb el Edgy. Però bé, deixarem passar uns quants dies, i ho tornaré a provar. La meva si que hi funciona, i els hi deixaré quan la necessitin.

L’Hug ja ha fet servir el GIMP, l’Inckscape i s’ha creat un bloc. Ha provat alguns dels jocs que venen amb la distribució i va descobrint coses.

L’Aleix també s’ha fet un bloc. L’ha anomenat Penya Chunga, tot i que jo li he proposat L’Edat del Pavo, però no ha volgut!! En comptes del gaim s’ha volgut instal·lar l’AMSN per poder xatejar amb els mil·lions de contactes que té.

I l’Ian s’ha posat el fons d’escriptori. Poc a poc.

Un comentari

  1. Hola, m’ha sorprès molt l’elecció dels teus fills. Ho he comentat al meu bloc.

    Que vagi bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.