Quan falta per les eleccions? Són al maig oi? Ves per on avui he sabut que dilluns comencen les obres de la piscina de Sort!!

Si, si, heu llegit bé. Comencen les obres de la piscina! Uau!

I ara em pregunto:

Quan s’acabaran? Espero que no segueixi el mateix pas que la biblioteca. Crec que era al 2003 quan vaig penjar les fotos de les obres a la web, i estem al 2007 i no s’hi ha fet res més… A veure si hi penso i dilluns hi vaig a fer alguna foto!

2 Comentaris

  1. Sí, sí, quina coincidència, no??. Però això no es tot, ahir van enviar per correu que les obres de la nova Biblioteca es tornen a començar en breu.(què deuen pensar el polítics??) Quasi no es nota que venen eleccions!!.
    Es increïble el que passa a Sort, tot es comença i res no s’acaba. A més, perquè ho fan tant “a lo grande”?. Segons m’han dit la piscina és una obra de última generació, cal tant ??Qui en surt beneficiat de tot això??.
    I per últim i amb relació a les obres inacabades, demano si us plau que s’acabi de ficar la pedra que falta a la façana de casa Xorret!. Em sembla vergonyós que l’Ajuntament faci les coses d’aquesta manera, així vol donar exemple??. A les normes subsidiàries diu “de forma general, s’estableix que totes les edificacions s’integraran a l’entorn i compliran les normes estètiques aplicables al conjunt on s’ubiquen” Qué els semblaria si tothom deixés a mitges els edificis? Què s’ho facin mirar . I esteu a la guait de les obres de la plaça Sant Eloi, de moment el terra de color rosa! Em sembla que no estem a cap ciutat, per un poble de muntanya, que tal un terra de pedra de la terra?? Gràcies Olga, per deixar-me explicar, ara em sento molt millor feia molt temps que ho tenia guardat i em pesava massa.

  2. Hola, m’interessa el tema de la política de Sort, concretament m’agradaria que algú em pogués ajudar amb un petit resum d’aquesta última legislatura, em podries contactar al mail keixalada@yahoo.es? Merci!

    Marta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.