El tinc abandonat el blog. Molt abandonat.

A vegades reflexionaria en veu alta, però prefereixo guardar-m’ho i que no surti a la llum. Perquè? doncs, no sé. Suposo que per evitar-me problemes… I mira que ja em costa, eh! A mi m’agrada dir les coses com les penso, però sé que a vegades és molt millor escoltar, comptar fins a 10 i no contestar.

Igual se m’està empegant la forma de ser dels pallaresos. No queixar-se públicament i oficialment, però si parlar pel carrer.

Jo penso que si les coses que trobes malament es diuen a qui s’han de dir i d’una forma correcte, serveixen per millorar. I tothom hauria d’estar agraït de que li fessin crítiques constructives. Segur que tot milloraria!

A vegades, però, costa encaixar les crítiques… Però, sempre et queda aquell raconet que tard o d’hora et fa reflexionar…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *