Trobo que la tardor és la millor época al Pallars. Fa temps era l’época de descans, era el període en que havia deixat d’anar al riu, i esperava anar a la neu. Ara les coses han canviat, i no és temps de descans, sinó tot el contrari.
Ja no hi ha tanta gent, molts dels comerços i establiments fan vacances, de dia la temperatura és agradable, però a la nit ja fa fred, comencen a caure les primeres nevades i els focs a terra funcionen de nou. I el paisatge…, veure els boscos ara és magnífic. Tons verds, ocres i vermells, una barreja que no es pot oblidar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.