Aquest matí, mentre esperava al llit que fos l’hora d’aixecar-me pensava en lo molt depenents que ens estem tornant de la tecnologia…

A casa som cinc. Tenim 3 ordinadors instal·lats, un portàtil i un altre que està mig desmuntat i no sé què fer-ne, perquè pobret ja és una mica vell. El meu home i jo ens hi passem bastantes hores, per qüestions de feina bàsicament. Els nens per jugar, però també per fer algun que altre treball, per estudiar les taules de multiplicar i per buscar dibuixos per pintar.

A part d’això pràcticament tot depén de la llum. Si no hi ha llum, no ens hi veiem, tenim fred, no…

Evidentment això no vol dir que no sapiguem fer res si tot això ens falta. Una vegada a l’any intentem anar de càmping, i sense cap mena de comoditat, i ens ho passem molt bé, per exemple.

Però el dia a dia… Avui, no sé si té alguna relació, ens hem quedat sense adsl unes quantes hores… Doncs mira hem aprofitat per endreçar, que feia dies que ho havíem de fer. Perfecte! (Per cert els de Telefònica ja es passen en pocs dies em tingut talls d’adsl bastant importants…)

Res, que m’encantaria tenir una casa domotitzada, o sigui que encara més depenent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.